زندگی نامه کوتاه
نسخه اول
امین خوشسبک در مشهد متولد شد و موسیقی را با یادگیری پیانو از نوجوانی آغاز کرد. او با علاقه زیاد در دانشگاه فردوسی مشهد به تحصیل رشته فیزیک پرداخت ولی در مقطع بعدی وارد کارشناسی ارشد آهنگسازی در دانشگاه تهران شد. در این مسیر از هدایت کیاوش صاحبنسق و امیرحسین اللهدادی برخوردار بود و در دانشگاه زیر نظر سارا اباذری آموزش دید و پایاننامهاش را نگاشت. در این سالها با گروه موسیقی یارآوا و یوآخیم هاینتس آشنا شد و در سالهای بعد از دانشگاه به همکاری با یارآوا در برگزاری فستیوال موسیقی الکترونیک پرداخت و آهنگسازی را ادامه داد. او اکنون ساکن پردیس است و در تهران به تدریس پیانو میپردازد.
نسخه دوم
امین خوشسبک در سال ۱۳۶۷ در مشهد متولد شد و موسیقی را از نوجوانی با یادگیری پیانو نزد فلورا صراف آغاز کرد و بعدتر نزد یعقوب صحاف در کنار یادگیری سلفژ و مقدمات هارمونی ادامه داد. او بعد از اتمام کارشناسی فیزیک در دانشگاه فردوسی مشهد به تهران سفر کرد و تئوری موسیقی و مقدمات آهنگسازی را نزد کیاوش صاحبنسق و امیرحسین اللهدادی آموخت. وی کارشناسی ارشد آهنگسازی خود را با بهرهمندی از دانش اساتیدی چون امین هنرمند و محمدرضا تفضلی و زیر نظر سارا اباذری از دانشگاه تهران (پردیس هنرهای زیبا) دریافت کرد. خوشسبک در سال ۱۳۹۶ در بخش آهنگسازی و مقالهنویسی جشنوارهی بینالمللی موسیقی شیراز «سیمف» برگزیده شد. او همچنین در سال ۱۳۹۷ به عنوان مقام نخست سومین مسابقهی آهنگسازی موسیقی الکتروآکوستیک، «جایزهی رضا کروریان»، انتخاب شد و در سال ۱۳۹۸ در بین آهنگسازان منتخب در این مسابقه قرار گرفت. آثار او تاکنون توسط آنسامبلهایی چون آنسامبل مدرن یارآوا، دو، مولتیفون، کااِناِم برلین، هوریزونته و نوازندگانی چون مهدی جلالی (اوکولهله)، یاسمین شاهحسینی (عود)، عطیه شاهوردی (کوبهای ایرانی)، سحر یوسفیفرد (کمانچه)، نیلوفر شهبازی (کمانچه)، احسان ابراهیمی (سنتور)، مهرنوش ذوالفقاری (سنتور)، سهراب جلایی (ویولا)، فهیمه تقوی (ابوا)، حسین پورپشنگ (گیتار)، مهرداد غفاری (پیانو)، سینا کفاشی (پیانو)، اولریکه براند (ویلنسل)، اِفا زولنر (آکاردئون)، آلموت لوستیش (پرکاشن)، یوستوس چاسکه (کلارینت)، میلینا شوستر (ویلن)، ماریا پاخه (ویولا)، ربکا لنتون (فلوت)، تئو نابیشت (کلارینت باس) و گودقون قشکه (ابوا) در ایران، آلمان، ایتالیا و فرانسه به اجرا رسیدهاند.
خوشسبک در سالهای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد آهنگسازی با گروه موسیقی یارآوا و یوآخیم هاینتس آشنا شد و در سالهای بعد از دانشگاه به همکاری با یارآوا در برگزاری فستیوال بینالمللی موسیقی الکترونیک تهران پرداخت. او از مؤسسین و به مدت دو سال مدیر استودیو الکترونیک یارآوا بوده است.